Missie en visie - MPSS Solutions
Homepage > Missie en visie

Missie en visie

MPSS Solutions streeft naar een continue optimalisering van haar eigen dienstverlening en haar eigen organisatie. Om dit streven te bereiken, liggen hieraan een weloverwogen missie en visie ten grondslag.

 

Missie

MPSS Solutions is een onafhankelijke organisatie, die landelijk diensten en producten levert op het gebied van verkeersveiligheid bij alle mogelijke projecten in de openbare ruimte. Dit wordt gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit met een groot gevoel voor gastvrijheid en sociaal gevoel naar de omgeving. Wij ondersteunen onze partners met een integraal pakket van kwalitatieve diensten en producten op het gebied van beveiliging, verkeersveiligheid en veiligheidsopleidingen. Wij bieden deze, aan zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Ook de non-profit sector – overheid, semi-overheid en stichtingen – behoren tot onze doelgroep. In deze tijd waar duurzaamheid een belangrijk begrip is, streven ook wij ernaar een verantwoordelijke en milieubewuste organisatie te zijn voor onze partners, personeel en omgeving.

 

Wij streven ernaar toonaangevend te zijn binnen de veiligheidsbranche, waarin we een bekende partij zijn bij vele partners. Dit doen wij door het leveren van kwaliteit en continuiteit met groot gevoel voor de omgeving. Daarnaast willen wij een belangrijke rol spelen binnen de markt, door middel van het opdoen en overbrengen van kennis, het doormaken van ontwikkeling en het geven van opleidingen.

 

“Veiligheid maak en deel je samen”

 

Visie

MPSS Solutions onderneemt met het oog voor de maatschappelijke omgeving. Kwalitieit op alle fronten staat daarbij centraal, om de leverancier te worden binnen de veiligheidssector. Dat betekent dat wij kwaliteit willen leveren die helemaal afgestemd is op de wensen en behoeften van onze partners. Doordat wij uitstekend opgeleide en goed getrainde medewerkers inzetten bij onze partners, wordt het veiligheidsdoel bij de projecten ook behaald en gewaarborgd. Onze prestaties zijn specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden ( SMART ), maar flexibiliteit blijft ten alle tijden hoog in ons vaandel. Daarom monitoren wij continue de voortgang, en blijven wij streven naar verbetering en ontwikkeling om onze dienstverlening te verbeteren.

Dit doen wij vanuit onze ervaring en deskundigheid en altijd in goede samenwerking met onze partners.