Over MPSS - MPSS Solutions
Homepage > Over MPSS

Over MPSS

MPSS Solutions.
Uw solide en flexibele partner in verkeer & veiligheid.

MPSS Solutions is opgericht in 2009 als particuliere beveiligingsorganisatie. Ons bedrijf heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een onafhankelijke en betrouwbare organisatie, die landelijk diensten en oplossingen biedt op een kwalitatief hoogwaardig niveau waar het gaat om veiligheids- en verkeersmaatregelen, alsmede begeleiding van diverse soorten projecten in de openbare ruimte.

Ook hebben wij ons met name verregaand gespecialiseerd in verkeer regelende taken, alsmede het “in house”geven van alle aanverwante en relevante opleidingen.

Concreet en flexibel. Voorwaarde voor solide partnership.

Wij zijn een overzichtelijke en laagdrempelige organisatie met korte en krachtige communicatielijnen. Ook op strategisch niveau leveren wij concrete plannen. Wij luisteren naar uw vragen en geven persoonlijke oplossingen. Immers, elke specifieke situatie vraagt om maatwerk.

Directie en management van MPSS zijn voor iedereen aanspreekbaar, zowel voor opdrachtgevers als medewerkers. Het resultaat hiervan is dat zaken snel en goed geregeld kunnen worden.

Daarbij zullen wij altijd de flexibiliteit in het vizier houden. Veranderende situaties zijn ons niet vreemd. Daarom denken wij altijd mee met onze klanten en zullen wij tegengas geven, als wij denken dat een vraagstelling niet klopt, of als het beter anders kan. MPSS werkt ten alle tijden vanuit de partnership gedachte. Veiligheid maak en deel je samen, is dan ook ons uitgangspunt.

Continuïteit op maat.

Doordat wij zelf onze opleidingen ontwikkelen en verzorgen, beschikken wij over een optimaal aanpassingsvermogen, waar het gaat om specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat een betere “feeling “met de werknemers van onze partners, en dat werkt uiteindelijk weer productieverhogend.

Omdat ons personeelsbestand weinig verloop kent, en wij dus een gedreven operationele groep medewerkers hebben, bieden wij een solide dienstverlening. Dit geldt voor de korte, maar zeker ook voor de lange termijn. Met als kernwaarden: integer en integraal!

Bent u geïnteresseerd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.