Evenementen - MPSS Solutions

Verkeersdiensten

Evenementen

Ontzorging bij evenementen.

Evenementen kenmerken zich door grote verkeersstromen. De focus hierbij ligt bij het bevorderen van de verkeersdoorstroming én het voorkomen van opstoppingen op belangrijke aanvoerwegen, zoals rijkswegen.

Bij de te kiezen route van het verkeer kijken wij altijd naar een zo veilig mogelijke route. Soms is het praktischer om het verkeer een kleine omweg te laten maken, als daarmee bereikt wordt dat er minder kruisingen op de route liggen. Of dat hiermee het autoverkeer van de voetgangersstromen gescheiden wordt. Wij regelen dat voor u.

Wat kunnen wij voor u betekenen.

Wij begeleiden u in het gehele traject. U moet dan denken aan het aanvragen van vergunningen, bebording, afzettingen, het inzetten van parkeerbegeleiders en verkeersregelaars.

Een glimlach, een positief gebaar en duidelijke aanwijzingen, dragen bij aan een positieve beleving van uw evenement. Onze verkeersregelaars en parkeerbegeleiders treden dan ook op als gastheren/vrouwen, maar zullen ook duidelijk zijn in het waarborgen van de veiligheid van uw gasten.

Een veilig en positief gevoel.

De verkeerssituatie bij aankomst & vertrek zijn de eerste én de laatste ervaringen van uw gasten bij uw evenement. Door goede onderlinge communicatie werken wij aan een geslaagde aankomst en vertrek van uw gasten.

Bent u geïnteresseerd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact op.